SPIRIT & FOOD D.O.O.

je osnovan u proleće 2011. godine. Pored standardnog asortimana domaćih alkoholnih i bezalkoholnih brendova, našim kupcima nudimo i prateće proizvode za ugostiteljstvo, kao i uvozne alkoholne brendove prestižnih kompanija kao što su: Diageo, Pernod Ricard, G3 spirit, Moet Channdon, Grey Goose…pored domaćih vinarija Kovačević, Radovanović, Zvonko Bogdan…kod nas možete pronaći i velike svetske vinarije kao što su  Stobi, Jacob’s Creek, Graffigna, Meneghetti, Chateauneuf du Pape….i još mnogo drugih !!!

  

I ako postojimo skoro već 7 godina, strukturu zaposlenih čine kadrovi koji su profesionalni u ovoj branši u kojoj se nalaze dugi niz godina i koji su svojim znanjem i medjunarodnim iskustvima sa raznih tržišta, svojim radom kroz predstavništva stranih kompanija, doprineli razvoju mnogih sadašnjih distributerskih kuća u Srbiji.

Naš kvalitet i prednost se ogleda u tome da pored klasične trgovine “kupiš-platiš-dostaviš”, nudimo našim poslovnim saradnicima i edukaciju njihovih zaposlenih. Od standardnih prezentacija koje radimo, pružamo još i obuku zaposlenih u Horeca sektoru za poznavanje i prodaju kako vina, tako i alkoholnih pića uopšte.

Obuku rade vrhunski-sertifikovani somelijeri, koji isto tako imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa vinima i alkoholnim pićima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, i iza kojih stoje medjunarodno priznate Asocijacije Someliera.

Stečenim iskustvom na svim tržištima, uvideli smo da ovaj momenat kod ljudi koji su zaposleni u Horeca Objektima, može dosta da doprinese profesionalnom radu lokala i odigra ključnu ulogu u ostvarivanju svima zajedničkog interesa, a to je maksimalno profesionalan rad i odnos prema gostima.